Política 04/09/2013

Ana Pastor, davant d'Artur Mas: “La política és l'art de no dir tonteries”

La ministra, que es declara partidària de "poc i bo", diu que "tonteries és allò que dius i després no fas"

Ara
1 min

BarcelonaLa Generalitat i el govern espanyol han signat aquest dimecres el protocol per coordinar la construcció del nou accés ferroviari al Port de Barcelona. Les obres compten amb una inversió de 108 milions d'euros que assumiran Adif i el Port de Barcelona, cada institució amb una aportació del 50%. En un discurs després de la signatura del conveni, la ministra de Foment, Ana Pastor, ha fet un enigmàtic discurs en què, mirant al president Mas, ha assegurat que és partidària de "poc i bo", i ha afirmat que, per a ella, "la política és l'art de no dir tonteries", i ha afegit que defineix com a ximpleries "allò que dius i després no fas".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Haver deixat per al final la connexió de la principal economia exportadora de tota la península Ibèrica amb el cor d'Europa és un error. Això s'hauria d'haver fet des del principi", ha dit en el seu discurs el president Artur Mas, que, en clau del debat sobre el dret a decidir, ha afegit que "quan hi ha ganes de resoldre les coses sempre es troben els camins per resoldre-les".

La intervenció de Mas ha estat seguida per la de la ministra Pastor, un dels pocs membres de l'executiu de Rajoy que exhibeix una certa bona sintonia amb el Govern. En una intervenció improvisada, la ministra ha dit que és "partidària de poc i bo". Posteriorment, ha afegit: "La política és l'art de fer possible allò necessari, però sobretot és l'art de no dir mai tonteries. I què és el que considero jo tonteries?, allò que dius i després no fas", ha dit la ministra de forma enigmàtica, sense deixar clar a què es referia.

stats