Política 30/04/2014

David Fernàndez és el líder més ben valorat i Artur Mas suspèn, segons el baròmetre del CEO

El líder de la CUP obté un 5,47 i el podi el completen Oriol Junqueras i Josep Maria Terricabras –tots dos d'ERC–, amb un 5,45 i un 5,29. Mas es queda amb un 4,75, per sota de Joan Herrera (4,94)

Oriol March
1 min
Diumenge, a l'ARA, l'entrevista d'Antoni Bassas a David Fernàndez

BarcelonaDavid Fernàndez, portaveu de la CUP al Parlament, és el líder polític català més ben valorat, amb un 5,47 de puntuació. Així es desprèn del baròmetre del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO) que ha presentat aquest matí el seu director, Jordi Argelaguet. El president de la Generalitat, Artur Mas, suspèn amb un 4,75 i queda per darrere d'Oriol Junqueras (5,45), president d'ERC; de Josep M. Terricabras (5,29), candidat d'ERC a les eleccions europees, i de Joan Herrera (4,94), coordinador nacional d'ICV.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Joan Coscubiela, diputat d'ICV al Congrés dels Diputats, obté un 4,72, mentre que el líder d'Unió, Josep A. Duran i Lleida, es queda amb un 4,25.

Javi López, més ben valorat que Pere Navarro

El candidat del PSC a les eleccions europees, Javi López, obté un 3,23, una centèsima més de valoració que el primer secretari del partit, Pere Navarro (3,22). Albert Rivera, líder de Ciutadans, no passa del 2,91, mentre que Jorge Fernández i Alícia Sánchez-Camacho (PP) es queden amb un 1,79 i un 1,69, respectivament.

stats