Esports 23/08/2012

El Barça vol que Carles Puyol segueixi fins Al 2014

T.p.
2 min
Carles Puyol podria tornar  a renovar amb el Barça.

BARCELONA.El Barça està treballant per renovar Carles Puyol. El capità del primer equip blaugrana acaba contracte aquesta mateixa temporada i l'objectiu del club és allargar el contracte del jugador dos anys més, fins al final de la temporada 2014-2015, segons explicava ahir Mundo Deportivo . Andoni Zubizarreta, secretari tècnic blaugrana, va afirmar durant la presentació del migcampista Alex Song que no hi havia novetats referents al jugador de la Pobla de Segur, però aviat es començarà la negociació per poder renovar el jugador, que va camí de les 15 temporades al primer equip blaugrana. Puyol, de 34 anys, no considera una altra opció que no sigui seguir al Barça i, per tant, les negociacions podrien ser ràpides. Tito Vilanova confia en el capità, que després de superar una petita intervenció al genoll aquest estiu va ser titular contra la Reial Societat i va marcar el primer gol de la temporada de l'equip de Tito Vilanova. L'estiu del 2015 Carles Puyol tindrà 37 anys i podria retirar-se defensant els mateixos colors de sempre.

Dos Santos i el Sevilla

Andoni Zubizarreta també treballa en altres operacions, com buscar una sortida a jugadors destinats a no tenir minuts aquesta temporada. El cas més avançat és el de Jonathan dos Santos, que segueix negociant amb el Sevilla. El tècnic del club andalús, Míchel, ha parlat personalment amb el jugador per deixar-li clar que seria un dels puntals del seu projecte aquesta temporada, però la prioritat de Jonathan dos Santos és seguir al Barça. Els dos clubs han parlat amb ell i amb el seu representant per trobar-li una sortida, segurament una cessió que es podria tancar durant els pròxims dies.

Jonathan dos Santos va renunciar a jugar els Jocs Olímpics amb la selecció mexicana per poder fer bé la pretemporada amb el Barça i guanyar-se el favor de Vilanova, però cada dia s'acosta més al Sevilla.

stats