Esports 31/08/2014

L’Espanyol no en té prou amb el cor

Un Sevilla més madur s’emporta els tres punts de Cornellà

Toni Padilla
Sergio García intentant superar la defensa del Sevilla durant el primer temps del partit.

BarcelonaL’Espanyol de Sergio González assegura intensitat fins al final però no acaba d’arrencar. Encara tou en el joc col·lectiu, l’equip blanc-i-blau busca solucions i no es rendeix. Si a Almeria va aconseguir un empat en l’últim segon, contra el Sevilla va intentar empatar sense sort un partit que perdia per 0-2.

L’Espanyol va sortir intens, i aconseguia trobar espais entre les línies de la defensa del Sevilla. Montañés, per l’esquerra, va desequilibrar, però la seva millor ocasió va acabar al pal. L’equip local, en el primer partit a l’estadi des que va ser rebatejat com a Power8 Stadium, va passar d’incomodar els homes d’Unai Emery a sentir-se incòmode. A mesura que avançava el partit, era el Sevilla qui creava més perill, i abans del descans Bacca va imposar la seva força per fer el 0-1.

Amb un gol al sarró, el Sevilla va aconseguir el control del matx. Només Montañés, amb electricitat, intentava fer aixecar els aficionats de la cadira. Però al minut 12 de la segona part, Bacca va tornar a guanyar l’esquena de la defensa local i Kiko Casilla es va veure obligat a fer falta. En el servei d’aquesta falta, Iborra va fer el segon gol de cap (minut 57).

Contra les cordes, l’Espanyol va reaccionar amb rapidesa. Montañés, el més actiu, es va inventar una jugada i Stuani va fer l’1 a 2. Les pulsacions del partit van pujar i Sergio va fer debutar el jove empordanès Jordán i l’extrem andalús Jairo amb el primer equip. Emery, per la seva banda, va apostar per Banega i Deulofeu per buscar fer mal a la contra d’un partit obert fins als últims segons. Sergio García va dirigir els atacs d’un Espanyol tot cor, però la defensa del Sevilla va aguantar ferma i va evitar que per segon partit consecutiu l’empat arribés en l’últim segon.