Societat 13/01/2012

Miguel Carcaño, condemnat a 20 anys per l'assassinat de Marta del Castillo

L'Audiència de Sevilla l'ha condemnat per l'assassinat de la jove Marta del Castillo, però l'ha absolt del delicte de violació. Els considerats els seus còmplices han estat absolts de tots els delictes que se'ls atribuïa

Efe
1 min
Miguel Carcaño / EFE

SevillaL'Audiència de Sevilla ha condemnat Miguel Carcaño a 20 anys de presó per l'assassinat de la jove Marta del Castillo i l'ha absolt del delicte de violació, en una sentència que absol de tots els delictes els seus tres presumptes còmplices.

La sentència, notificada aquest divendres als advocats, a més, imputa a Carcaño el pagament de 140.000 euros a cada progenitor de Marta del Castillo, i 30.000 a cadascuna de les seves dues germanes.

El germà de Carcaño, Francisco Javier Delgado, i la seva nòvia, María García, així com Samuel Benítez, han estat absolts de l'acusació d'ajudar Carcaño a desfer-se del cos de la víctima.

Miguel Carcaño, que tenia 19 anys quan va assassinar Marta el 24 de gener del 2009, ha estat absolt d'un delicte de violació i d'un altre contra la integritat moral dels pares per no revelar el parador del cos.

En el judici, que va concloure el passat 29 de novembre, el fiscal havia demanat 52 anys de presó per l'assassí confés, Miguel Carcaño, i penes d'entre 5 i 8 anys per als seus tres presumptes còmplices.

stats