Societat 24/03/2013

Mor un dels ferits per l'envestida d'un taxi dissabte a la rambla de Catalunya

Es tracta d'un home de 88 anys, que és una de les sis víctimes de l'atropellament d'ahir a la tarda

Acn
2 min

BarcelonaHa mort una de les persones ferides en l'atropellament múltiple que va tenir lloc aquest dissabte a la tarda a la confluència de la rambla de Catalunya amb el carrer Aragó de Barcelona. Es tractaria d'un home, F.G.L., de 88 anys, segons han informat a l'ACN fonts de l'Ajuntament de Barcelona. En l'accident també van resultar ferits de diversa consideració cinc vianants més i el conductor d'un dels vehicles implicats en l'accident. Les primeres hipòtesis apunten que el taxi que va envestir els vianants va fer una maniobra per esquivar un altre vehicle. Tant el taxista com l'altre conductor implicat van donar negatiu en la prova d'alcoholèmia i el drogotest. A banda de l'home mort, es troba ferida crítica una dona de 30 anys, mentre que en estat greu hi ha ingressada una altra dona de 84 anys. A banda, dues dones, de 37 anys i 81 anys, estarien menys greus. En l'accident també hi va haver dos ferits lleus, entre els quals, un home de 57 anys.

Testimoni dels fets

Una testimoni dels fets, Sònia Fernández, va explicar a l'ACN que els dos cotxes implicats en l'accident van ser un Audi negre de matrícula francesa i un taxi. Segons ella, els dos vehicles van xocar quan el conductor de l'Audi, que anava pel carril central del carrer Aragó, va intentar moure's cap al carril de la dreta. En el moment de fer la maniobra va ser quan va xocar amb l'altre cotxe. Arran de l'impacte, el taxi es va emportar per davant un semàfor i els sis vianants que estaven esperant per travessar el carrer pel pas de vianants.

Fernández afegia a l'ACN que un grup de metges estrangers que hi havia prop de la zona havien atès els ferits en un primer moment.

stats