SUCCESSOS
Societat 18/07/2011

Rosa Garicano surt del jutjat després de declarar una hora i mitja pel cas Millet

L'exdirectora general del Palau de la Música s'ha limitat a dir que la compareixença ha anat "molt bé"

Acn
1 min

BarcelonaL'exdirectora general del Palau de la Música, Rosa Garicano, ha abandonat la Ciutat de la Justícia a un quart de dues d'aquesta tarda, després de declarar durant una hora i mitja davant del jutge que investiga el cas Palau i el suposat finançament irregular de CDC a través d'aquesta institució i la fundació Trias Fargas.

Garicano no ha fet declaracions i s'ha limitat a dir que la seva compareixença davant del jutge, que la va imputar quan es va fer càrrec d'aquesta causa, el maig passat, ha anat "molt bé".

Ara està declarant un antic responsable d'una sucursal de Caja Madrid en qualitat de testimoni.

Àngel Colom, també imputat, està citat a declarar el proper 28 de juliol. Garicano era una de les màximes directives del Palau i s'encarregava directament dels patrocinis a la Fundació, una de les vies que suposadament haurien servit per desviar fons cap a la fundació Trias Fargas, vinculada a CDC.

El jutge que es va fer càrrec del cas la va imputar a petició de la fiscalia a finals de maig, després que els dos altres magistrats que havien dirigit les investigacions, el primer d'ells Juli Solaz, ho desestimessin.

stats