Publicitat
Publicitat

EL MEU ESTIU

Sergi Arola

El popular cuiner, amb dues estrelles Michelin pel seu restaurant Gastro, ha fet un creuer pel Mediterrani amb la família

Encara estic de vacances però, tot i que el restaurant no s'obre fins demà, ja fa dies que volto per Madrid. La veritat és que no faig gaires vacances perquè tinc molts fronts oberts. A més, considero que el sistema que tenim està obsolet. És improductiu. Seria molt millor tenir festa deu o quinze dies cada cert temps. Normalment m'agafo dues setmanes a l'agost i ho aprofito per estar amb la family . El Joan Roca em va dir que si volia descansar de debò fes un creuer. I li he fet cas. He fet un creuer pel Mediterrani amb la meva dona i les meves filles, la Carlota i la Ginebra. Hem estat per la Costa Blava, Itàlia, Croàcia i Venècia. La majoria de ciutats ja les coneixia per temes de feina, però ara les he gaudit com a turista, com un guiri. Encara que sense mitjons blancs i sandàlies. El primer que vaig fer en arribar a Venècia va ser pujar en una gòndola, mai ho havia fet. I feia anys que no dormia tan bé. A més, l'avantatge dels creuers és que els nens fan colla, i tots estem contents i relaxats. Tot i això, he de dir que les meves filles són molt tranquil·les, i que per a mi les vacances són un temps per estar amb elles, ja que la resta de l'any no les veig tant com voldria. Ara estic ficat en diversos projectes, entre els quals hi ha obrir un restaurant a Santiago de Xile. I un altre Vi Cool a Madrid. El de Roses fa deu anys que està obert, i després de madurar el model he decidit fer el pas. Hi ha alguna coseta més, però està guardada sota secret de sumari...

Més continguts de