Societat 03/09/2013

El reflex del sol en els vidres d'un edifici de Londres fon parts d'un cotxe aparcat al davant

El gratacel Walkie Talkie, ubicat al districte financer de la capital britànica, té un disseny còncau que hauria concentrat els rajos de llum sobre el vehicle

Ara
1 min

BarcelonaEl reflex del sol des dels vidres del gratacel Walkie Talkie de Londres ha causat danys a un automòbil Jaguar aparcat davant de l'edifici, fet que obligarà els propietaris a revisar el disseny de la construcció. El diari 'Financial Times' informa que l'empresa a càrrec de la construcció de l'edifici, ubicat al districte financer de la capital britànica, està avaluant el disseny del gratacel i ha promès fer-se càrrec dels costos de reparació del vehicle danyat.

El propietari d'un cotxe de la marca Jaguar aparcat prop de l'edifici va denunciar els problemes causats pel reflex solar des de les finestres còncaves de l'edifici quan es va adonar que diverses parts del seu vehicle, com el mirall retrovisor, s'havien fos. El propietari del Jaguar va declarar que l'empresa constructora s'havia posat en contacte amb ell per demanar-li disculpes i comunicar-li que es feia càrrec del cost de la reparació. "Jo treballo en el món de la construcció, de manera que sé quan les coses van malament quan els edificis són nous. Però mai havia vist una cosa així. Estic alleujat que ells paguin, ja que no estic gaire segur del que l'asseguradora podria haver dit d'això", va afegir.

L'edifici Walkie Talkie, de 37 plantes, ha de quedar acabat a finals d'aquest any 2013, i la seva construcció està valorada en 200 milions de lliures (234 milions d'euros).

stats