Publicitat
Publicitat

Trias avança la reforma del tram central de la Diagonal a petició del PP

Tot i que l'alcalde de Barcelona volia engegar la reforma d'aquesta artèria el mandat següent, ha atès la petició dels populars d'avançar-la

L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha indicat que a petició del PPC avançarà a aquest any 2013 la reforma d'una part del tram central de la Diagonal, entre Passeig de Gràcia i la plaça de Francesc Macià. En una entrevista a 'El matí de Catalunya Ràdio', Trias ha reconegut que la seva voluntat era fer aquesta reforma més endavant, però que durant la negociació de les inversions per a aquest 2013, el PPC ha reclamat fer-ho ara.

"Entre el Passeig de Gràcia i Francesc Macià es vol fer un canvi important, que després s'anirà estenent a tota la Diagonal, però començarem fent una prova. Ens hem de posar d'acord, encara hem d'acabar de parlar-ho", ha apuntat l'alcalde.

Xavier Trias ha assegurat que actualment la Diagonal és un lloc incòmode i que s'ha de convertir en un espai per a les persones.

Més continguts de Societat

  1. Un sabotatge a l'AVE deixa penjats 13.000 passatgers

    Quatre talls a dues línies de fibra òptica entre Vilafranca del Penedès i Gelida afecten una vintena de trens i provoquen el caos a la línia d'alta velocitat. Fins a les deu del matí no s'ha començat a restablir la circulació

  2. Krzysztof Charamsa: “El meu acte és un gest de protesta davant el sabotatge que se li fa al papa Francesc”

    En una entrevista concedida avui a l'ARA, el prelat que ha sacsejat l'Església en anunciar que és homosexual i que té parella assegura que, si no revisa la interpretació de la Bíblia, el catolicisme esdevé "fonamentalista"