Societat 04/04/2012

Guia del temps per marxar a fora aquests quatre dies

A bona part d'Europa els 4 dies festius de Setmana Santa estaran marcats per l'ambient fred. A l'Estat espanyol, en general, els xàfecs continuaran fins dissabte

Miquel Bernis
2 min
Setmana Santa passada per aigua a Sevilla

BarcelonaEn general, tots els que marxeu una mica lluny aquests quatre dies festius us trobareu temperatures un pèl més baixes del que caldria esperar per l'època i, també, un temps molt canviant. Us ajudem a fer les maletes per marxar a alguns dels destins més habituals:

@page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } País Basc

Fins dissabte continuaran les pluges i podran ser bastant continuades, diumenge començarà a millorar el temps i dilluns serà el dia més assolellat. Us farà falta la jaqueta, perquè la majoria dels dies al migdia no es passarà dels 12 o 13 graus.

Andalusia

Dijous i divendres continuaran els ruixats irregulars que afectaran gairebé totes les províncies. Dissabte encara plourà a estones a Sevilla, Còrdova i Cadis, i no serà fins diumenge que el sol començarà a lluir en general. El matins seran freds, us convé agafar bons jerseis i fins i tot una jaqueta.

Canàries

Cel mig ennuvolat, fins i tot amb risc d'algun xàfec puntual el divendres. A La Palma i El Hierro diumenge hi podria ploure amb ganes. Temperatures de 15 a 20 graus gairebé tot el dia; no us farà falta la jaqueta, però sí més d'una màniga.

Londres

Roba d'hivern. Al migdia amb prou feines es passarà dels 10 graus, i a primera hora us podeu trobar fins i tot puntualment sota zero. El paraigua pràcticament no us caldrà; divendres o dissabte podria escapar-se algun ruixat curt, però en general hi haurà més sol que núvols.

París

Dissabte a la tarda us pot ploure una estona, però no val la pena endur-se un paraigua. Cal omplir la maleta amb bons jerseis i la jaqueta, matins amb 4 o 5 graus, migdies de 12 o 13.

Berlín

Prepareu-vos per un ambient que a Barcelona seria de ple hivern. Gairebé no es passarà dels 10 graus al migdia i moltes hores les passareu a l'entorn dels 5. No hi haurà cap dia de cel ras, però és possible que només us plogui dissabte.

Roma

Temps molt canviant, us anirà bé un paraigua petit per sobreviure als possibles ruixats de poca estona a les tardes. Diumenge podria ploure més estona i amb més ganes, seria el pitjor dia. No farà fred, però una jaqueta prima no us farà nosa.

Lisboa

Divendres i dissabte les pluges aniran apareixent de forma irregular, i a estones plourà amb ganes. Els xàfecs us poden molestar bastant per fer turisme. Diumenge i dilluns el temps seria molt més clar i agradable. Us farà falta la jaqueta:als matins hi haurà menys de 10 graus.

stats