Ensenyament
Societat 04/11/2011

Els pares d'una escola de Sitges s'encomanen a l'Euromillones per acabar amb set anys de barracons

L'AMPA del centre Agnès diu que deixa en mans de la sort la construcció del seu edifici, que té projecte licitat però cap data d'inici d'obres

Ara
1 min

BarcelonaL'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'escola Agnès de Sitges ha decidit encomanar-se al sorteig de l'Euromillones com a últim recurs per tractar de posar fi als set anys que ja porta el centre en barracons, a l'espera d'un edifici. El projecte de construcció del nou centre està licitat i aprovat, però encara no té data d'inici de les obres, malgrat que "s'hauria d'haver estrenat el 2008", explica l'AMPA.

La retallada del pressupost d'Ensenyament ha afectat especialment el capítol de la construcció de nous centres i els pares dels alumnes de l'escola Sitges denuncien que no han rebut cap resposta del Departament al seu reclam de la nova escola, que els va portar fins i tot a manifestar-se a l'inici de l'actual curs escolar.

"Vista la situació econòmica actual, que tothom fa servir com a excusa, a la darrera assemblea de l'AMPA de l'octubre vam decidir confiar en la sort. A dia d'avui, els 250 nens i nenes que estudien a l'escola tenen la seva confiança depositada en una combinació de números del sorteig d'Euromillones. Sabem que sona desesperat i trist haver de confiar en la sort per tal d'aconseguir les instal·lacions que hauríem d'haver estrenat l'any 2008, però és molt més desesperant i trist veure que la solució no arriba", diu l'AMPA en un comunicat.

stats