Societat 01/02/2012

Els 'iaioflautes' ocupen un autobús de la línia 47 de Barcelona en protesta pel preu del transport

Aquesta acció no impedeix que la resta de passatgers pugin i baixin de l'autobús. L'objectiu de la protesta és arribar fins al final de recorregut i tornar a plaça Catalunya

Ara/efe
1 min
Protesta a l'autobús

BarcelonaUna trentena dels autoanomenats iaioflautes han irromput aquest matí en un autobús de Barcelona de la línia 47, a plaça Catalunya, en el qual estan seguint tot el recorregut. Fan crits de protesta contra l'augment de les tarifes del transport públic i contra les retallades de línies d'autobusos de barri.

En declaracions a Efe, Maria, una de les iaioflautes, ha explicat que els ancians han pujat a l'autobús i estan seguint la ruta cap al seu final, al barri de Canyelles, de Nou Barris, i hi fan un gran enrenou, encara que el vehicle pot seguir el recorregut amb normalitat i els altres passatgers poden pujar-hi sense problemes.

L'objectiu dels iaioflautes és que, una vegada arribin al seu destí, se'ls sumin diversos integrants de l'Associació de Veïns de Nou Barris per tornar a agafar la mateixa línia d'autobús i arribar a plaça Catalunya, on tenen previst celebrar una assemblea.

stats