NOU IPAD
Societat 02/03/2011

L'iPad 2 arribarà el 25 de març i serà més prim que l'actual

L'aparell tindrà un gruix de 8,8 mil·límetres i dues càmeres per fotos i vídeos

Redacció
1 min
Una imatge del nou iPad2

BarcelonaEl nou iPad 2 s'ha presentat aquesta tarda. L'aparell, que estarà disponible a finals de mes, gaudirà de notables potencialitats respecte l'actual i únic model existent. Una millora notable serà en la mida, que passa dels 13,4 mil·límetres de gruix que té actualment als 8,8, el que representa aprimar-se un 33% fins i tot més prim que l'iPhone 4. Els usuaris el podran triar en dos colors: blanc o negre.

Aquest iPad tindrà dues càmares per fotos i vídeos amb un giroscopi, amb un procesador de doble nucli. Alhora, s'ha desenvolupat funda magnètica que quan s'obri o es tanqui activarà o desactivarà l'aparell. L'iPad 2 tampoc admetrà continguts en suport Flash, però funcionarà amb el sistema operatiu en la nova versió 4.3.

El preu d'aquest nou gadget es mantindrà amb els preus actuals. En xifres d'Estats Units, seran 499 dòlars el model de 16GB amb Wifi i 829 dòlars el model de 64GB amb Wifi i 3G. Està previst que arribi a Espanya el 25 de març.

Durant la presentació, el responsable de la companyia Apple, Steve Jobs, ha detallat que durant el 2010 es van vendre iPads per valor de 9.500 milions de dólars i ja es disposa de 65.000 aplicacions per aquest sistema "contra les 100 disponibles per Android", ha dit sornaguerament en el seu retorn públic.

En aquesta presentació, el Huffington post mostra en imatges les tretze novetats del nou iPad.

stats