SOCIETAT
Societat 26/09/2011

Els Mossos detenen l'àvia i la mare d'un alumne per intimidar una mestra i la directora d'una escola

Les dues dones van escridassar i amenaçar de mort les docents del CEIP de Maçanet de la Selva. Els Mossos les acusen d'un delicte d'atemptat a funcionaris públics

Ara
2 min

Maçanet de la SelvaEls Mossos d'Esquadra han detingut dues dones, Eva L. Q., de 40 anys, i Rosa Maria M. L., de 22 anys, veïnes de Maçanet de la Selva, com a presumptes autores d'un delicte d'atemptat (a funcionaris públics) quan van intimidar i amenaçar la mestra i una directora d'una escola del municipi. Divendres, els agents de la comissaria de Santa Coloma de Farners van saber que al voltant de les 10:30 hores una dona s'havia presentat al CEIP de Maçanet i havia exigit de males maneres parlar amb la directora del centre sobre el seu nét de 6 anys.

La mestra, tutora del menor, va atendre l'àvia, que va escridassar i intimidar la docent de tal forma que els crits van alertar la directora i el cap d'estudis, que van adreçar-se al despatx per veure què passava. La directora va intentar mediar per solucionar el conflicte, però la dona encara es va exaltar més i va incrementar els crits, segons els Mossos d'Esquadra.

Mentre la directora acompanyava la dona a la sortida de l'escola, va arribar la mare del nen, que també va intimidar i amenaçar de mort la mestra i la directora de l'escola. Les dues familiars es van mostrar en tot moment molt agressives i les professionals de l'educació es van veure intimidades amb molta intensitat, i van arribar a patir en algun moment per la seva integritat física, segons relaten fonts policials.

Davant d'aquests fets, els Mossos van localitzar les dues dones i el mateix dia al vespre les van detenir. De les detingudes, que tenen antecedents, Rosa Maria M. L. va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners. Eva L. Q. va ser citada per comparèixer davant l'autoritat judicial quan aquesta ho requereixi.

stats