SOCIETAT
Societat 21/06/2011

Les matrícules s'apujaran un 7,6% el pròxim curs

Catalunya aplicarà, d'aquesta manera, la part més alta de la forquilla de preus que va acordar la Conferència General de Política Universitària. Les beques també augmentaran un 25%

Efe
1 min
A l'aula de la universitat 01. L'Esther Serra feia ahir la selectivitat amb un objectiu clar: vol ser dentista. 02. Un noi anònim ensenya la xuleta que duia a la mà.

BarcelonaEls preus de les taxes universitàries s'incrementaran el pròxim curs un 7,6% a Catalunya, segons la proposta que aquest dimarts ha presentat el Govern en una reunió amb la comissió d'estudiants universitaris. Fonts de la Secretaria d'Universitats de la Generalitat han informat a Efe que les matrícules s'apujaran el ja esmentat percentatge del 7,6%, corresponent a l'IPC interanual més quatre punts, l'increment més important dels últims deu anys. Aquest augment de les taxes anirà acompanyat d'un increment del 25% de beques, segons han assegurat les mateixes fonts. 



Aquesta pujada es donarà a conèixer públicament demà en una roda de premsa prevista per la Secretaria. Catalunya aplicarà, d'aquesta manera, la part més alta de la forquilla de preus que va acordar la Conferència General de Política Universitària, formada per les comunitats autònomes i el ministeri d'Educació, per al pròxim curs 2011-2012.

stats