Societat 30/07/2011

La tempesta complica la circulació a les carreteres i autopistes

La forta pluja i algun accident obliguen a tallar la circulació a la C-17 i a l'AP-7

Redacció
1 min

BarcelonaEl Servei Català de Trànsit informa que, ara mateix, hi ha diversos problemes per la pluja. A l'AP-7 hi ha un quilòmetre de retenció a Cardedeu en tots dos sentits. La via, però, ha quedat tallada puntualment en tots dos sentits de la marxa. A l'AP-7, dos quilòmetres de retenció a la Roca del Vallès en tots dos sentits, i a l'AP-7, sis quilòmetres de retenció entre Montmeló i la Roca del Vallès en sentit nord. La C-17 està tallada a Parets del Vallès, en sentit nord.

D'altra banda, a l'AP-7 hi ha dos carrils tallats a Maçanet de la Selva en sentit sud com a conseqüència de dos accidents, segons les primeres informacions de què disposa Trànsit. En aquest tram, hi ha dos quilòmetres de congestió en sentit sud. A més, a l'AP-7 s'ha hagut de tallar un carril al Vendrell en sentit Barcelona a causa d'un vehicle avariat. Hi ha un quilòmetres de retenció.

Per tot això, el Servei Català de Trànsit demana màxima prudència a la carretera: augmentar la distància de seguretat per tenir més espai de frenada i reduir la velocitat per evitar fenòmens com l'hidroplanatge. I en cas de pluja torrencial, Trànsit demana estacionar en un lloc segur i mantenir els llums encesos.

stats