No és Andrea, és Marta: una regidora del PP de Castelló, TT en ser confosa amb la diputada Fabra

Una imatge que mostra una dona rossa en un cotxe ensenyant el dit del mig als manifestants ha tornat a escalfar la xarxa aquest divendres. Quan s'ha aclarit qui era realment, s'ha fet famosa de sobte

Ara
2 min
Andrea Fabra ensenya el dit del mig a una manifestant al carrer Gènova de Madrid, segons una imatge difosa per Twitter

BarcelonaUna confusió a Twitter amb una fotografia que ha corregut aquest divendres ha fet 'trending topic' (TT) Marta Gallén, una regidora del PP a Castelló que té una certa –relativa– semblança física amb Andrea Fabra.

Després de dos dies d'excitació a la xarxa pel "que se jodan" de la diputada popular, també de Castelló, una imatge que algú ha fet córrer assegurant que era la filla de Carlos Fabra ha tornat a escalfar l'ambient. La foto mostra una dona rossa en un cotxe que mostra el dit del mig, en un gest de menyspreu, a una manifestant, que li torna el gest.

"Andreu Fabra demanant perdó" i altres ironies és el que ha generat la imatge, que anava acompanyada d'una breu explicació que la situava a la seu del PP al carrer Gènova de Madrid, i es donava a entendre que s'havia fet aquest divendres a la tarda, durant les protestes per les retallades.

Un vano i el retrovisor deixen mig oculta la cara de la dona i la imatge no és de gaire qualitat, de manera que el que s'hi veu és una dona rossa que aixeca el dit en un gest groller. Poc després, però, han començat a sorgir missatges alertant de l'error: la dona retratada no és la diputada del "que se jodan" de dimecres al Congrés, quan Rajoy va anunciar la reducció de les prestacions de l'atur, sinó la regidora Marta Gallén, coneguda només a Castelló. I la imatge era de fa un any. Això ha donat una 'celebritat' momentània i inesperada a Gallén.

stats