MUSEUS
valls 22/01/2016

Ignasi Cristià s’encarregarà del projecte del Museu Casteller

Aquesta proposta ha guanyat el concurs d’idees convocat per l’Ajuntament de Valls per a la redacció del projecte museogràfic del futur Museu Casteller de Catalunya.

1 min
Ignasi Cristià s’encarregarà del projecte del Museu Casteller

La proposta presentada per l’equip liderat per Ignasi Cristià ha sigut la guanyadora del concurs d’idees convocat per l’Ajuntament de Valls per a la redacció del projecte museogràfic del futur Museu Casteller de Catalunya. La idea seleccionada -presentada amb el lema “un castell en tres actes”- explica el món casteller a través d’un relat expositiu dividit en introducció, nus i desenllaç. Pretén ser un viatge de la raó a l’emoció, tot fent partícip el visitant, i a la vegada un recorregut per la història dels castells, des del vessant més descriptiu fins al més simbòlic. El projecte parteix dels principis rectors del fet casteller, glossats per Josep Anselm Clavé amb el lema “força, equilibri, valor i seny”.

Fins al 24 de gener es pot visitar l’exposició pública a la sala Sant Roc de l’Institut d’Estudis Vallencs (IEV), que mostra les cinc propostes finalistes del concurs d’idees.

stats