Publicitat
Publicitat

La història del recinte de Sant Pau amb contes de llum

Els estudiants del Centre Universitari de Disseny i Art Eina presenten un espectacle visual a la façana de l'edifici

El Recinte Modernista de Sant Pau s’il·lumina per Nadal amb Contes de llum, un mapatge que projecta llum i colors a la façana principal del recinte. Aquest espectacle visual és obra dels estudiants del Centre Universitari de Disseny i Art Eina.

Sota la direcció del professor d’ Eina Santi Vilanova, els alumnes d’aquesta universitat han dissenyat un mapatge que projecta llum i colors a la façana principal del Pavelló de l’Administració del Recinte Modernista de Sant Pau, rehabilitat fa gairebé 10 mesos. Per al mapatge s’ha utilitzat l’arquitectura de l’edifici com a llenç on les imatges cobren vida.

Aquest espectacle d’art visual està dividit en quatre capítols: el primer evoca la història del recinte; el segon tracta del modernisme barceloní, i s’hi plasmen imatges d’edificis emblemàtics de la ciutat com la Sagrada Família, la Casa Batlló o la Pedrera; el tercer capítol del mapatge té relació amb la salut, i s’hi poden veure imatges com un esquelet o l’ona que es desprèn d’un electrocardiograma, i l’última part fa referència a la cultura.

El mapatge il·luminarà Sant Pau fins al 6 de gener i es pot veure cada dia de 18h a 23h. Té una durada de vint minuts, però es projecta de forma ininterrompuda durant les cinc hores.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de