Blogs 13/06/2014

Un petit homenatge dibuixat al millor joc de lluita 'arcade' de tots els temps [#SFIIday]

1 min
Un petit homenatge dibuixat al millor joc de lluita 'arcade' de tots els temps [#SFIIday]

Ja sabeu que m'agrada publicar algun dibuix al blog, ni que sigui molt de tant en tant. Aquest cop he aprofitat l'excusa de l'efemèride de l'Street Fighter II Day per retre homenatge a un dels millors jocs de lluita arcade de tots els temps (i un dels meus videojocs favorits).

Pel que sembla, això de l'Street Fighter II Day va començar quan es va popularitzar a escala global la trobada que el 13 de juny de cada any repetien un grup de fanàtics anònims dels jocs retro per jugar al que segueix essent un dels lliuraments més populars de la cèlebre saga de Capcom. Les condicions per participar en aquest homenatge són senzilles: n'hi ha prou de jugar a qualsevol de les múltiples edicions del joc, en qualsevol de les plataformes en les que ha vist la llum.

He pensat que, a més del nostre homenatge en vídeo, que resumeix una partida al mode arcade de la versió en alta definició més recent d'aquest veritable tòtem dels jocs de lluita, pagava la pena d'aprofitar l'excusa per fer quatre gargots i penjar-los al blog.

stats