GASTRONOMIA

Cambrils organitza el primer Vermuting

Divuit bars oferiran fins al 3 de juny un 'pack vermuting' que inclou vermut Miró, patates i olives

Cambrils celebrarà la primera edició del Vermuting del 18 de maig al 3 de juny. L’objectiu d’aquesta nova proposta és afavorir que el turisme de proximitat vingui a Cambrils a fer el vermut i es quedi a passejar, dinar, fer un gelat i, en definitiva, gaudir de la bona gastronomia.

Les jornades compten amb la participació de vint-i-set establiments. Durant aquests disset dies, divuit bars oferiran un 'pack vermuting' que inclourà vermut Miró, patates i olives a un preu promocional de 2,50 euros per persona. A part, nou restaurants incorporaran menús especials amb plats principals elaborats amb vermut. Els bars participants són la Central, Marro Cafè, Zero Zero, Cachito Sanguchito, A Lanterna, Barabar, Macondo, Giovanni +, Creperia El Gat, Mar del Priorat, Ches Burguer, Amfora, Daniel Salinas, La Cuina d’en Jordi, Duomo, Taller 9, Xivarri i Luz de Faro.

Els restaurants que han creat menús especials són Antica Roma, Barabar, Casa Macarrilla 1966, Club Nàutic, Duomo, El Pòsit, Lekeitio, l’Original Experiències Gastronòmiques i Xiringuito del Mar. A més, els visitants a Cambrils durant aquestes dates també podran provar el gelat de vermut que ha elaborat Antoni Sirvent per a l’ocasió a un preu promocional d’un euro.

Vermuting Cambrils està organitzat pel Patronat de Turisme i l’Associació d’Empresaris d’Hoteleria de Cambrils. El patrocinador és Vermuts Miró, una empresa amb més de 100 anys d’història especialitzada en l’elaboració de vermut d’una manera tradicional a base de plantes medicinals alpines i mediterrànies que fan que sigui el vermut més refrescant i aromàtic de les terrasses de Cambrils. 

Les jornades formen part del calendari gastronòmic de Cambrils, que inclou deu campanyes en la línia de sumar esforços entre sector públic i privat per incrementar visites i excursionistes fora de temporada i posar en valor la gastronomia cambrilenca i els productes del territori.

Concursos a les xarxes socials

Es faran dos concursos a les xarxes socials. D'una banda, a Instagram. Dins el perfil @VermutingCambrils es podran votar els plats “vermuting” que han elaborat els restaurants, i entre els votants se sortejaran dos dinars per a dues persones als restaurants Antica Roma i l’Original Experiències Gastronòmiques.

De l'altra, a Facebook, on s’ha convidat els usuaris a penjar les seves fotos dels establiments que visitin durant aquests dies de la ruta, etiquetar-les amb el 'hashtag' #VermutingCambrils i compartir-les amb els seus amics. Les fotos que aconsegueixin més 'm'agrada' guanyaran set entrades dobles al Museu del Vermut + Ruta del Vermut de Reus ofert per Vermuts Miró.

Més continguts de