Publicitat
Publicitat

COMUNICACIÓ

Esther Vera serà una de les protagonistes de ‘L’experiència de periodista’

Junt amb la directora del Diari ARA també participaran al cicle de conferències Mònica Terribas, Víctor Amela i Joel Mestre

La directora del Diari ARA, Esther Vera, serà una de la ponents enguany del cicle de conferències 'L'experiència de periodista', que organitza la demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya i la Càtedra Repsol/URV d’excel·lència en comunicació, amb el patrocini de Repsol i la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona. 

A més de Vera participaran en el cicle, que arriba a la novena edició, els periodistes Mònica Terribas, Víctor Amela i Joel Mestre. L’objectiu del cicle de conferències és que reconeguts professionals dels mitjans de comunicació posin a l’abast del públic la seva visió del món de la comunicació i la vivència personal del procés d’informació pública.

La directora d’'El Matí de Catalunya Ràdio', Mònica Terribas, inaugurarà el cicle el divendres 10 de març; dilluns, 13 de març, serà el torn del periodista, escriptor i crític de televisió Víctor Amela; el 20 de març hi participarà Esther Vera, directora del Diari ARA, i el punt i final del cicle el posarà, el 27 de març, Joel Mestre, responsable de la producció del XXVIè Concurs de Castells de Tarragona per a Red Bull Media House, entre altres esdeveniments. Les conferències es duran a terme a les 19.00 h a l’Antiga Audiència de Tarragona. L’entrada és lliure.

Aquest cicle es du a terme ininterrompudament des de l’any 2009, i ha comptat amb la participació de Xavier Graset, Josep Capella, Ferran Espasa, Josep M. Martí, Pilar Aymerich, Joan Salvat, Milagros Pérez Oliva, Jordi Basté, Pepe Baeza, Josep Cuní, Rosa M. Calaf, Xevi Xirgu, Llibert Teixidó, Màrius Serra, Carles Capdevila, Rafael López-Monné, Raquel Sans, Antoni Coll, Ramon Besa, Fàtima Llambrich, Antoni Bassas, Josep Martí Gómez, Sergi Vicente, Cristina Puig, Xavier Aldekoa, Toni Clapés, Ramón Lobo, Joaquín Luna, Yolanda López i Ernesto Ekaizer.

Reedició del conveni entre el Col·legi i Repsol

L’activitat s’emmarca en l’acord de col·laboració entre la demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes i Repsol, consistent en diferents accions de comunicació d’interès per als periodistes i la societat en general, així com d’altres més específicament dirigides als col·legiats tarragonins. La presidenta de la demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes, Sara Sans, i el director del complex industrial de Repsol a Tarragona, Josep Francesc Font, han oficialitzat aquest dimecres, 1 de març, la reedició, per cinquè any consecutiu, d’aquest compromís de col·laboració.

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT