ESPORTS
Camp de tarragona 18/09/2019

Cita ineludible per als amants de la bicicleta

La segona edició del CambriBike se celebra del 27 al 29 de setembre i arriba amb diverses novetats

Ara
2 min
Cita ineludible per als amants de la bicicleta

CambrilsEls amants de la bicicleta de totes les edats i disciplines tenen una cita al Parc del Pinaret de Cambrils del 27 al 29 de setembre. La 2a CambriBike arriba amb un ampli i variat programa per gaudir del ciclisme i de la destinació pensat per a infants, famílies, amateurs i professionals de màxim nivell. A més, el diumenge 29 Cambrils acull per primer cop la final del Campionat d’Espanya de trial.

La segona edició de CambriBike incorpora noves activitats i noves col·laboracions que aporten valor i atractiu a la programació. Un bon exemple és l’acord que s’ha aconseguit amb l’ONCE Catalunya per organitzar un taller de sensibilització del ciclisme en persones invidents dissabte a la tarda. Una altra nova col·laboració és la del Rueda Film Festival Internacional, que convertirà Cambrils en una de les seus del festival i dissabte al vespre portarà a la plaça del Setge un cinema a la fresca 100% sostenible, utilitzant únicament l’energia produïda pel rodament de bicicletes estàtiques.

També debuta la BTT Night, organitzada per la Penya Cicloturista, amb recaptació de fons per a l’associació d’afectats per malalties neurodegeneratives per acumulació cerebral de ferro, o el happening de pintura i bici de l’artista cambrilenca Nuri Mariné.

Altres atraccions són els tres circuits de BTT de l’empresa NatureTime, una pedalada familiar de la vila a la platja, exhibicions de trial amb Àngel Batlle i taller d’habilitats per a nens i nenes, activitats de trial, l’Open Kids Cup, l’Open Ciclocross amb bicis de carretera de pneumàtics mixtos, una cursa de resistència i un eliminator.

El programa es complementa amb tallers de pintura per a les famílies, servei de fisioterapeutes especialitzats i el happening de bicicleta i pintura Rodem un quadre, organitzat per l’artista cambrilenca Nuri Mariné.

Campionat d’Espanya de trial

El colofó del programa serà la tercera i última prova puntuable del Campionat d’Espanya de trial, que tindrà lloc el diumenge 29, organitzat per BikePark Costa Daurada, el campió mundial de trial Àngel Batlle i la regidoria d’Esports de Cambrils. El campionat es disputarà entre les nou del matí i les tres de la tarda amb epicentre al Parc del Pinaret i hi competiran les diferents categories oficials femenines i masculines. L’organització preveu una participació de 180 esportistes, aproximadament.

CambriBike va néixer l’any passat amb l’objectiu de consolidar-se i convertir-se en un referent en el territori per gaudir de la bicicleta en totes les seves extensions i per a tots els públics. La iniciativa s’emmarca en la línia estratègica a favor del turisme esportiu que treballen des de fa més de quinze anys el Patronat de Turisme, la regidoria d’Esports i altres departaments de l’Ajuntament conjuntament amb el sector privat.

stats