FESTES
Camp de Tarragona 18/09/2019

Tarragona viu la Santa Tecla més musical

Ara
2 min
El seguici festiu de Tarragona és un dels més rics  de tot Catalunya.

TarragonaTarragona està immersa des de dissabte passat a la festa major de Santa Tecla, que arriba amb un programa musical molt potent. Santa Tecla ofereix 60 actuacions d’estils bens diversos i per a tot tipus de públic que ompliran els carrers i places de la ciutat fins al dia 24.

Mägo de Oz i Debler a l’Anella Mediterrània i Oques Grasses a la plaça de la Font han sigut els caps de cartell i s’han pogut veure el primer cap de setmana de festa major. En els dies que venen la programació també inclou, per exemple, la presentació del nou treball de Marc Parrot, Refugi, a més, de Joan Colomo i Reggae per Xics per al públic més familiar, i també pujaran a l’escenari artistes locals com Espaldamaceta i Oscárboles, entre moltes altres propostes.

Pel que fa a les arts escèniques, Tricicle presentarà el seu espectacle de grans èxits Hits, al Palau de Congressos, i la Sala Trono estrenarà Les coses excepcionals, de Duncan Macmillan, amb Pau Roca.

En aquesta Santa Tecla 2019 destaca l’obertura a la ciutadania del Palau Municipal amb el canvi de protocol del pregó, que es farà aquest dissabte des del balcó principal, a càrrec d’Eduard Boada, i també s’obrirà durant les diades castelleres, des d’on podran gaudir-ne les persones escollides en un sorteig. Boada està vinculat a la festa amb el còctel de la Mercè i amb la creació del Rotet de Santa Tecla l’any 2008. Des de jove ha participat en el món festiu i ha estat al capdavant durant dècades de l’emblemàtic Can Boada.

Novetats a la Santa Tecla petita

La tradició continua sent un dels motors de la festa i, un cop més, es demostra que està més viva que mai amb la presentació de dos nous elements que s’incorporen a la Santa Tecla petita, el Griu Petit i els Gegants Vells Petits.

stats