Ara Castells 03/09/2015

Arriba la segona edició de l'Intercasteller d'Escalada en Bloc

Els Minyons de Terrassa celebren aquest dissabte el segon Torneig Intercasteller d'Escalada en Bloc després de l'èxit de la primera edició

Marta Díaz
2 min

BarcelonaEn col·laboració amb la Sala d'escalada GravetatZero de Terrassa i el Centre Excursionista de Terrassa, els Minyons tornen a organitzar enguany el Torneig Intercasteller d'Escalada en Bloc, que se celebrarà aquest dissabte 5 de setembre a les instal·lacions de les tres parts organitzadores.

L'any passat, en la seva primera edició, el torneig d'escalada exclusiu per a castellers va ser tot un èxit, amb la participació de més de cent persones de tot el territori casteller en les categories absolutes Masculina i Femenina, Promoció i Canalla -fins els dotze anys-. Enguany els egarencs repeteixen aquesta mateixa fòrmula amb les mateixes categories però amb la novetat que els participants podran gaudir també de les instal·lacions del Centre Excursionista de Terrassa, què s'ha sumat a aquesta iniciativa.

Cartell promocional del Segon Intercasteller d'Escalada en Bloc dels Minyons de Terrassa. MINYONS DE TERRASSA

La competició començarà a les nou del matí amb l'obertura d'inscripcions i l'inici de les Classificatòries mitja hora més tard a les instal·lacions dels Minyons i GravetatZero. La primera final que se celebrarà serà la de Canalla a les dues del migdia. A les cinc de la tarda es donarà per finalitzat el termini d'inscripcions i a les sis es tancaran les classificatòries de les tres categories restants, celebrant-ne la final a les set de la tarda.

Durant el dia, però, es duran a terme també altres activitats com tallers per la canalla, exhibició d'Slackline, presentació de vi, etc. El torneig finalitzarà amb l'entrega de premis, el sorteig de material entre els participants a les categories de Promoció i les absolutes Masculina i Femenina, una projecció de fotografies de la jornada i un concurs de llançament del pernil, que ja es va dur a terme l'any passat. El premi de la competició consistirà e material tècnic d'escalada.

L'entrada al torneig inclourà entrepans i beguda, una samarreta, dos braçalets i, en el cas de les categories adultes, l'entrada al sorteig de material. L'"acreditació" per poder participar a l'Intercasteller serà portar una samarreta de la colla a la que cadascú pertany.

L'èxit de la primer edició de l'Intercasteller d'Escalada en Bloc ha fet que els seus organitzadors repetissin la iniciativa. MINYONS DE TERRASSA

Segons els mateixos Minyons de Terrassa, l'objectiu de l'Intercasteller d'Escalada és "gaudir i conèixer-nos entre nosaltres. Passar-ho bé és el primer objectiu". L'any passat els Minyons de Terrasa, la Colla Jove Xiquets de Tarragona i els Xiquets de Reus es van erigir com a campions en les diverses categories, d'entre les colles participants; haurem d'esperar a dissabte per veure si els membres d'aquestes tres colles revaliden l'hegemonia d'aquest primer any.

stats