Microsites 03/11/2016

Els Bordegassos i Vilanova i la Geltrú apareixen a la pel·lícula xinesa 'When Larry met Mary’

La pel·lícula de Wen Zhang, que explica les aventures de dues parelles fent turisme a Catalunya, ja es pot veure 'online' a través del portal de Youtube

Carol Martín
1 min
Els Bordegassos de Vilanova participen de la pel·lícula xinesa "When Larry met Mary"

BarcelonaVilanova i la Geltrú i la seva colla castellera, els Bordegassos, fan acte de presència en una pel·lícula de Wen Zhang, un famós actor xinès, que significa el seu debut com a director de cinema. La pel·lícula 'When Larry met Mary' ('陆垚知马俐') ja es pot veure íntegra de manera legal al portal de Youtube, un any després del seu rodatge a la capital del Garraf. El film és una comèdia romàntica que explica la història d’un home tímid que està secretament enamorat de la seva companya d’universitat i veu amb impotència com ella s’enamora d’una altra persona.

La pel·lícula es va estrenar el 15 de juliol i ha recaptat 162.9 milions de iuans. Per rodar l'escena que té lloc a Vilanova i la Geltrú (que es pot veure en el vídeo a partir del minut 66'39"), tal com informa DV Digital, es van necessitar 490 persones, entre les quals hi havia un centenar de membres dels Bordegassos de Vilanova, 15 geganters amb els gegants de la Geltrú, una dotzena de nans i més de 200 extres. L’acció transcorre a la plaça de la Vila de la capital del Garraf, amb un espectacle de flamenc, mentre l’actor Zhu Yawen participa en un castell dels Bordegassos. El rodatge també va incloure altres localitzacions catalanes com ara Barcelona, Tarragona i el monestir de Santes Creus.

stats