Ara Castells 23/06/2018

Els Castellers de Sarrià volen repensar la seva nova camisa

La formació organitza un concurs per trobar un disseny definitiu per a la seva peça de roba més distintiva

Efren Garcia
2 min
Els Castellers de Sarrià volen donar una volta a la seva nova camisa

BarcelonaDesprés que el cap de setmana passat els Castellers de Sarrià aconseguissin descarregar a Gavà tres castells de sis pisos en una mateixa actuació per primer cop des de la seva refundació, la formació barcelonina ha obert un concurs de disseny de la que ha de ser la seva nova camisa. La colla ha fet públic que vol abandonar definitivament el color blanc, que fan servir les agrupacions durant el període de formació, per recuperar el color de vi heretat de l'antiga agrupació.

Tal com explicava Olga Godó en declaracions al programa casteller de Betevé 'Fem castells', la colla s'havia plantejat que "fins que no féssim els tres castells de sis no portaríem la camisa de color grana". Més enllà de la consideració de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, per als Castellers de Sarrià aquest era un repte important i suposa "un punt de felicitat haver assolit el primer objectiu".

Ara la colla de la petxina obre un període per dissenyar la seva nova camisa. A través d'un concurs obert a tots els públics, els castellers confien obtenir un bon disseny per al seu estampat, tenint en compte que Barcelona és considerada per molts la capital del disseny i que el districte de Sarrià és un dels que té més tradició d'estudis i escoles de disseny. El termini d'acceptació d'obres es tancarà l'11 de juliol i en el jurat hi participaran la regidoria de Cultura del districte, la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya i un representant de l'empresa fabricant.

Des de la junta de l'entitat afirmen que "així com vam heretar l'escut i el vam repensar per fer-lo més nostre, volem donar un parell de voltes a la camisa. Per això, convocant el concurs, pretenem donar veu a totes les persones de la colla, al món casteller i, en definitiva, a tota la societat". Els Castellers de Sarrià esperen poder estrenar la seva nova camisa d'actuació durant la diada de colles locals de la Mercè, on actuaran al costat de les altres sis formacions de la ciutat.

stats