Microsites 29/09/2016

El Concurs de Castells, també a Instagram

Dos certàmens fotogràfics aprofitaran la projecció d’aquesta xarxa social per buscar les millors imatges de la Tarraco Arena Plaça

Ara
2 min
Participa amb Estrella Damm pujant les teves imatges amb l'etiqueta #ElmeuConcurs

BarcelonaEls aficionats a la fotografia castellera estan de sort, ja que dos concursos a la xarxa social Instagram coincidiran els pròxims dies en el marc de la celebració de les jornades centrals del Concurs de Castells. Dues etiquetes reuniran algunes de les millors imatges del cap de setmana: l'organització del certamen tarragoní fa una crida a fer servir #ElmeuConcurs mentre que el joc El Crack Casteller, amb la col·laboració de l'Ara i de Vermuts Miró, promou #TuEtsElCrack.

Aquest cap de setmana s'espera que Instagram presenti un tsunami d'imatges castelleres al voltant del Concurs de Castells, i és per això que l'organització, amb el patrocini exclusiu d'Estrella Damm, promou l'etiqueta #ElmeuConcurs. Per participar-hi cal citar l'etiqueta en el títol de les imatges publicades i mencionar els perfils tant d'@estrelladamm com de @tgncultura. El termini de publicació finalitza a les 23 h del pròxim 9 d'octubre i els premis van des d'un viatge de cap de setmana a les illes Balears fins a dues nits en una casa rural a qualsevol punt de Catalunya.

La col·laboració de l'Ara amb dues de les marques llicenciades sota l'etiqueta Castells - Colles Castelleres de Catalunya, com són el joc el Crack Casteller i el Vermut Casteller, ha servit per impulsar un nou concurs fotogràfic. Sota el lema #TuEtsElCrack busquem protagonistes, moments, detalls del certamen. Els participants tenen temps fins a les 12 h de dilluns 3 d'octubre. A les 18 h s'anunciarà el guanyador, que s'emportarà com a premi un joc i una ampolla de vermut.

21 perfils destacats retransmetran la seva experiència des de la Tarraco Arena Plaça

Conscients de la repercussió assolida els últims anys per la xarxa social Instagram, el Concurs de Castells ha convidat 21 'instagramers' i comunitats catalanes de la xarxa, que es dedicaran a transmetre els seus especials punts de vista d'aquest esdeveniment de ressò internacional. La suma de tots aquests perfils, triats especialment fent servir criteris d'abast i d'especialització fotogràfica, representa un total de 776.318 seguidors a Instagram, de manera que l'impacte de Concurs està del tot assegurat.

stats