Ara Castells 10/11/2015

'El crack casteller', el nou joc de taula sobre el fet casteller

El nou joc de taula de preguntes i respostes basat en el món casteller engega una campanya de micromecenatge a través del Verkami

Ara
2 min
"El crack casteller" dóna avui el tret de sortida a la campanya de micromecenatge mitjançant la plataforma del Verkami. EL CRACK CASTELLER

BarcelonaAvui a les deu del matí s'ha donat el tret de sortida a la campanya de micromecenatge del joc "El crack casteller" a través de la plataforma del Verkami. Es tracta del primer joc de taula basat en el format de preguntes i respostes que giren al voltant de la temàtica castellera.

L'objectiu del joc és ser el primer en descarregar el castell i, per a aconseguir-ho, s'ha de demostrar ser el millor en coneixements d'història, efemèrides importants, tècnica, colles i personatges rellevants o coneguts del món casteller. Mitjançant, doncs, una serie de targetes amb preguntes agrupades en tres temes -història i geografia, colles i miscel·lània- els jugadors aniran avançant per les caselles del taulell fins aconseguir coronar el castell.

El joc, a més, compta amb dues modalitats: fer una partida ràpida si no es disposa de gaire temps, en aquest cas l'objectiu del joc serà carregar el castell, o continuar jugant fins descarregar l'estructura si encara se'n vol més. Per altra banda, el joc permetrà que les partides siguin assequibles per a tots els perfils, des d'afeccionats fins als més setciències del món casteller, passant per la canalla i els més grans de la colla.

"El crack casteller" és el primer joc de taula basat en el format de preguntes i prespostes del món casteller. EL CRACK CASTELLER

Una campanya de micromecenatge per impulsar el projecte

A través de la plataforma Verkami, els responsables d'"El crack casteller" volen aconseguir finançament per impulsar el seu projecte i s'han marcat l'objectiu d'aconseguir 5.000€ en 40 dies, comptant des d'avui mateix.

Així, mitjançant diverses opcions, els creadors del joc donen l'oportunitat de col·laborar amb el projecte amb quantitats diferents. Algunes aportacions, a més, comptaran amb recompenses especials d'edició limitada pels més ràpids i d'altres amb recompensa per a tots els que hi participin. També hi són presents dues opcions especials per a colles castelleres o entitats i per a botigues. En el cas de les primeres aquestes podran comptar, entre d'altres reconeixements, amb la possibilitat d'incloure tres preguntes al joc, una per cada categoria.

Una de les recompenses que els mecenes podran obtenir serà una ampolla de Vermuts Miró, empresa que dóna suport i col·labora amb aquesta iniciativa i que ampliarà la seva gamma de productes amb el futur 'Vermut Casteller'. El joc serà presentat aleshores acompanyant l'acte oficial de presentació del nou producte de l'empresa de vermuts reusenca, previst pel proper 23 d'abril de 2016.

stats