La diada de Sant Fèlix estrena el seu propi vídeo promocional

Els administradors de la festa major de Vilafranca del Penedès publiquen un vídeo en què es posa en relleu la tradició d'aquesta jornada castellera

Si bé és habitual que les colles castelleres motivin els seus castellers de cara a les actuacions més importants del calendari, aquesta setmana ha sorprès el vídeo publicat pels administradors de la festa major de Vilafranca del Penedès per promoure la diada de Sant Fèlix.

Sota el lema "El dia 30 d'agost a Vilafranca no és un dia qualsevol, és Sant Fèlix", els administradors proven de tocar la sensible als aficionats a les torres humanes posant en relleu les emocions d'una jornada històrica i de gran repercussió mediàtica. El vídeo, que mostra un avi i una neta amb camisa blanca, fa un al·legat a la tradició afirmant que la diada de Sant Fèlix és la més antiga i que ha passat de generació en generació. Els organitzadors recorden que la ciutat sempre ha apostat pels castells i això ha fet que la plaça de la Vila s'hagi autoproclamat els últims anys "la plaça més castellera".