Ara Castells 16/07/2015

Els Minyons de Terrassa viatgen aquest cap de setmana a la Catalunya Nord

La colla egarenca, els Castellers d'Andorra i els Pallagos del Conflent organitzen per primera vegada la “Trobada Castellera dels Països Catalans”

Ara
2 min

BarcelonaDesprés d'un inici de juliol intens, els Minyons de Terrassa viatgen aquest cap de setmana a Prada de Conflent per participar en la “Trobada Castellera dels Països Catalans”, una actuació organitzada per primera vegada per les tres colles que hi participen, els Minyons de Terrassa, els Castellers d’Andorra i els Pallagos del Conflent.

Cartell dels Minyons de Terrassa en motiu de la primera "Trobada Castellera dels Països Catalans". MINYONS DE TERRASSA

Els terrassencs aprofitaran aquest viatge no només per fer castells, sinó també per fer excursions i activitats conjuntes amb els membres de les altres colles; i així carregar-se d'energia pirinenca per encarar l'última setmana de juliol, en la que tenen planejat fer diversos assajos especials de cara a l'actuació de les Santes a Mataró.

Els Minyons de Terrassa es trobaran divendres a les nou del vespre a Prada de Conflent amb les colles de la Catalunya Nord i els Castellers d'Andorra per realitzar el primer assaig conjunt, què anirà seguit, vora les onze del vespre, d'un sopar de germanor entre les colles i d'animació musical per amenitzar la nit.

L'Abadia romànica de Sant Miquel de Cuixà, plaça de la "Trobada Castellera dels Països Catalans". WIKIMEDIA

L'endemà dissabte, els castellers de la colla podran gaudir d'un matí d'excursions planificades pel territori del Conflent, i a les sis de la tarda es celebrarà l'actuació principal del cap de setmana, el que han batejat les colles organitzadores com la “Trobada Castellera dels Països Catalans”, a l'Abadia romànica de Sant Miquel de Cuixà, al municipi de Codalet. El dia s'arrodonirà amb un correfoc després de l'actuació i concerts a la nit.

Finalment, diumenge els egarencs faran una excursió fins a Sant Martí del Canigó, on les colles participants hi alçaran els seus pilars, i a dos quarts de set del vespre se celebrarà una altra actuació castellera a Corbera del Castell, al Rosselló, aquesta vegada només amb els Pallagos del Conflent.

stats