Castells
Ara Castells 09/07/2023

Pas ferm dels Capgrossos amb vista a les Santes

Els mataronins estrenen el 5 de 8 i confirmen el bon estat de forma

1 min
5d8 dels Capgrossos de Mataró, Premià de Mar 2023

El final de temporada anterior va acabar en alça per als Capgrossos de Mataró i aquest 2023 estan seguint la bona línia projectada. Aquest diumenge van descarregar per primer cop enguany el 5 de 8, que només es va tancar pels pisos superiors. Alhora, van reafirmar-se amb el tercer 2 de 8 amb folre, mentre que el tres folrat finalment el van acabar aparcant.

Cara i creu en els 3d9f de verds i rosats

Els dos castells de nou del cap de setmana se’ls han anotat els Castellers de Vilafranca i la Colla Vella dels Xiquets de Valls, tot i que en el cas dels rosats va quedar en carregat a Torredembarra després d’una pujada molt moguda. Les dues colles també han completat el 2 de 8 amb folre, a més del 7 de 8 en el cas dels vilafranquins i el 4 de 8 dels rosats.

Aleta de 8 dels Xicots

Els Xicots de Vilafranca van voler fer un pas endavant amb el salt als 8, cosa que van aconseguir a mitges coronant el 4 de 8. Van acompanyar l’actuació amb el 4 de 7 amb l’agulla i el 3 de 7.

Esplugues recupera el 2 de 7

Una de les grans notícies del cap de setmana és la recuperació del 2 de 7 dels Castellers d’Esplugues, que tornen a descarregar-lo cinc anys després. Precisament, els Castellers de Sabadell també han estrenat el dos i els Castellers de Badalona l’han completat per segon cop aquesta temporada.

La gamma de set també ha tingut estrenes destacades en el 7 de 7 i 3 de 7 per sota dels Sagals d’Osona i el 5 de 7 dels Castellers d’Esparreguera.

stats