Ara Castells 06/07/2017

Reus recull propostes destinades a la gestió de les colles castelleres

La cinquena Jornada de Bones Pràctiques en el Món Casteller reuneix una quarta part de les formacions existents

Ara
1 min
La Jornada de Bones Pràctiques va tenir lloc a la Fira de Reus

ReusDissabte 1 de juliol, el món casteller es va donar cita a Reus de la mà de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya per celebrar la cinquena Jornada de Bones Pràctiques en el Món Casteller. La trobada va tenir lloc a la Fira de Reus i va tractar la responsabilitat dels equips directius i les assegurances per a activitats no castelleres com a eixos principals.

La Jornada va recollir altres temes d'actualitat com la gestió de les colles per mitjà d'aplicacions informàtiques, els processos de reflexió interna o el desenvolupament, per part dels Castellers del Poble Sec i la Colla Jove de Barcelona, del protocol de gènere casteller presentat el mes de maig pel diari Ara a l'antiga fàbrica Damm. La Coordinadora es mostra satisfeta ja que d'aquests tallers i ponències també van sorgir suggeriments encarats a obrir possibles línies de treball futur per l'agrupació d'entitats.

Ja sigui per les dates o bé per la poca implicació d'una part de les formacions agrupades, aquesta trobada acostuma a comptar amb menor participació que, per exemple, la Jornada de Prevenció de Lesions en el Món Casteller. Dissabte l'assistència va situar-se al voltant de 75 persones que van representar 25 de les prop de cent colles existents.

stats