Ara Castells 31/05/2018

'Superenxaneta': el nou concurs de La Xarxa de Televisions Locals

El concurs està obert a nens d'entre 6 i 10 anys que hi participaran en grups de quatre persones

Ara
1 min
Súperenxaneta: el nou concurs de La Xarxa de Televisions Locals

La Xarxa de Televisions Locals produirà un concurs televisiu per trobar els millors "Súperenxanetes", que consistirà en deu proves físiques. El format televisiu, que s'emetrà per Movistar TV, està pensat perquè hi participin nens i nenes d'entre 6 i 10 anys però enfocat a què el vegi el gran públic. Els concursants han d'anar en equips de 4 persones que, entre totes les seves edats han de sumar un mínim de 31 anys i un màxim de 34.

Aquests grups hauran de passar diferents entrebancs basats en els principis bàsics del lema casteller: "força, equilibri, valor i seny" en les primeres set proves. Aquells grups millor classificats realitzaran les tres proves finals. Els premis d'aquest concurs de televisió produït per La Xarxa, seran iPads, jocs de Lego i llibres, a més d'una samarreta que se'ls obsequiarà a tots els concursants.

El programa es gravarà en el rocòdrom de La Bauma, a Vilafranca, el proper 9 de juny a la tarda i també compta amb la col·laboració dels Castellers de Vilafranca. D'aquesta forma s'ha obert un formulari per tot aquell que vulgui inscriure's fins al 5 de juny, dia en el qual acaba el termini per apuntar-se. Alhora també hauran de signar un document de cessió de drets d'imatge.

stats