Ara Castells 23/04/2019

La VII Jornada de Bones Pràctiques de Gestió en el Món Casteller aterra a Igualada

Ara
1 min
3d9f dels Moixiganguers d'Igualada al Concurs de Castells / TJERK VAN DER MEULEN

BarcelonaMés enllà de les jornades de prevenció de lesions, que ja acumulen vint-i-tres edicions i són les més multitudinàries, la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya també organitzen les Jornades de Bones Pràctiques de Gestió en el Món Casteller. Enguany seran l'11 de maig a Igualada en un acte coorganitzat amb els Moixiganguers.

Mentre que l'edició anterior, celebrada a Granollers, va girar al voltant de la figura de la dona i la gestió econòmica, enguany les assegurances tindran un paper destacat. En la jornada hi haurà dues xerrades que detallaran quines són les assegurances castelleres i quines no.

La jornada començarà amb l'acte de presentació que donarà pas a la taula rodona amb tres aplicacions mòbils per gestionar les colles. També es donaran eines a les juntes directives per al dia a dia de les colles, i hi haurà xerrades sobre captació de fons privats i subvencions per a desplaçaments fora de Catalunya. L'últim col·loqui abans de l'acte de clausura serà de mediació castellera, a càrrec de Lu Quintero, sobre la qual va realitzar un estudi que es va endur el premi CEPAC.

Programa de la VII Jornada de bones pràctiques de gestió en el món casteller

Els membres de les colles castelleres que ho vulguin ja s'hi poden inscriure a la web de la Coordinadora.

stats