Imatge d'un astronauta flotant dins d'una gota: l'últim 'hit' a la xarxa del fotògraf més conegut de l'espai

L'astronauta Reid Wise s'està fent popular per les espectaculars imatges de l'espai que capta i distribueix per la xarxes

1 min

"Espectacular, preciós, captivador". Així han qualificat els usuaris de Twitter l'últim microvídeo espacial de l'astronauta Reid Wiseman. En aquest clip, es pot veure Wiseman flotant a l'interior d'una gota d'aigua, el que es converteix en una mena de 'selfie' doble, ja que la imatge de l'astronauta es veu tan a l'interior com a l'exterior de la gota, tal com es pot veure en la seva piulda a Twitter:

Reid Wiseman, que s'està fent popular per les espectaculars imatges de l'espai que capta i distribueix per les xarxes, actualment viu a l'Estació espacial internacional (ISS, pel seu nom en anglès).

L'astronauta grava els seus vídeos amb l'aplicació Vine, desenvolupada per Twitter, que permet fer clips de pocs segons i distribuir-los per les xarxes. L'etiqueta #SpaceVine recull tots els seus microvídeos espacials.

Wiseman té gairebé 320.000 seguidors a Twitter, i les seves piulades solen tenir una elevada difusió entre els seus seguidors. De fet, el tuit que conté el vídeo de la gota ja acumula més de 1.500 retuits.

stats