TWITTER

La Catosfera tanca la quarta edició amb més de 1.500 piulades al Twitter

#catosfera s'ha convertit en 'trending tòpic'. S'han superat les 500 visualitzacions en directe de l'esdeveniment a través de l''streaming'

Acn
2 min
De la blogosfera al 'trending topic'

GranollersLa Catosfera de Granollers ha celebrat la seva quarta edició en dues jornades aquest dissabte i diumenge en què s'han emès a la xarxa més de 1.500 piulades a través de Twitter amb el hashtag #catosfera, i s'ha convertit així en el tema més comentat del moment, el que s'anomena trending tòpic.

Unes 350 persones han passat per La Troca des de divendres a la tarda quan Genís Roca va fer la ponència inaugural "Què en quedarà, d'aquests temps de xarxes" en què va posar l'accent en els continguts més que en les eines de la xarxa social. Va destacar la importància creixent dels dispositius mòbils i va reclamar a la Generalitat que segueixi impulsant projectes perquè la ciutadania adquireixi més habilitats digitals.

Després del discurs de Genís Roca, les dues taules més concorregudes han estat la titulada "Del blog al microblog. La revolució dels 140 caràcters" amb Saül Gordillo, director de l'ACN, Dídac Lee, directiu de l'àrea tecnològica del FC Barcelona, i Carles Capdevila, director del diari ARA, i la taula empresarial de dissabte al migdia titulada "L'empresa catalana a les xarxes socials". Núria Tarré, directora comercial d'Spanair, Xavier Berneda, director de màrqueting de Munich, i Albert Castellón, director general de Moritz, han donat tres punts de vista diferents sobre la presència de les empreses a les xarxes socials, tot remarcant que l'estratègia passa per incrementar les vendes però, sobretot, per crear comunitat i reforçar la imatge de marca.

Tres taules més sobre tendències, música a la xarxa i humor -la més seguida via streaming- han tancat la quarta edició de la Catosfera amb el concert final del cantautor Pau Alabajos.

stats