Xarxes

Google retira l'aplicació de Gmail per a dispositius Apple dues hores després d'anunciar-ne el llançament

El programa contenia un error en el sistema de notificacions que repetia un missatge d'error molest. La companyia anuncia que restaurarà l'aplicació quan hagi solucionat l'errada, malgrat que no fixa cap data en concret

Ara
1 min

BarcelonaAlegria efímera per als usuaris de Gmail i dispostius Apple. Dues hores després d'anuciar l'esperada aplicació per accedir al servei de correu electrònic a través dels dispositius iPod, iPhone i iPad, aquest dimecres, Google va fer una piulada a través del compte de Gmail a Twitter informant que retirava el programa de l'App Store a causa d'un error en el seu sistema de notificacions. La companyia ha anunciat que tornarà a llançar l'aplicació quan n'hagi solucionat el problema, tot i que no ha determinat els dies que necessitarà per restaurar-la.

L'aplicació, que es va poder descarregar durant unes hores a través de la botiga d'aplicacions d'Apple, contenia un error que feia que es repetís un missatge d'error molest que, no obstant, no impedia l'ús de certes funcions del correu de Google.

Segons la nota penjada al blog de Gmail, l'aplicació busca optimitzar la velocitat, l'eficiència i l'aprofitament de la pantalla tàctil dels dispositius Apple per gaudir de les funcions bàsiques de Gmail, com adjuntar fotografies, etiquetar correus o fer cerques.

stats