Internet

Google Maps ofereix el trànsit de les carreteres catalanes en temps real

El servei, diponible als EUA des del 2008, s'ha estès a tretze països europeus. L'aplicació també ofereix informació d'obres, incidències puntuals i l'estat habitual de les carreteres un dia i hora determinat de la setmana

Redacció
1 min
Captura de Google Maps, amb la nova aplicació de trànsit en temps real

BarcelonaTretze països europeus disposen des d'ahir d'informació en temps real sobre l'estat del trànsit de les seves carreteres a través de la plataforma Google Maps, segons informa la companyia al seu blog oficial. L'aplicació, disponible als EUA des del 2008, s'ha estès ara a Espanya, Àustria, Bèlgica, la República Txeca, Dinamarca, Alemanya, Irlanda, Israel, Luxemburg, Països Baixos, Eslovàquia i Suïssa, i inclou informació d'autopistes i carreteres, incloses les vies més destacades de les principals ciutats.

L'aplicació, que actualitza l'estat del trànsit cada 5-10 minuts, mostra una franja verda quan els cotxes circulen amb fluïdesa, una franja vermella quan ho fan lentament i una mescla entre vermell i negre quan estan gairebé parats.

La plataforma, disponible també per als dispositius mòbils, ofereix informació sobre obres o incidències puntuals i permet veure l'estat habitual de les carreteres un dia i hora determinat de la setmana.

stats