tecnologia

Google Maps per a Android ofereix els edificis de Barcelona en 3D

L'aplicació per a mòbil afegeix Londres, París, Estocolm, Singapur, Lisboa, Boulder (EUA) i 11 ciutats sud-africanes a la llista de localitzacions que gaudeixen d'aquest servei. L'aplicació també està disponible per a Madrid, València i Sant Sebastià

Redacció
1 min
Vista de la plaça Espanya de Barcelona

BarcelonaEls usuaris que disposen d'un telèfon mòbil amb sistema operatiu Android ja poden veure els edificis de Barcelona en 3D a través de la plataforma Google Maps, segons ha informat aquest dimarts la companyia del cercador. La ciutat catalana se suma, així, a Madrid, València i Sant Sebastià, que ja disposaven d'aquest servei des de fa uns mesos. Londres, París, Estocolm, Singapur, Lisboa, Boulder (EUA) i 11 ciutats sud-africanes també engreixen aquesta llista, en què hi figuren des de dinals de l'any passat Nova York, Zurich i Milà, entre altres grans ciutats mundials.

L'aplicació mostra els edificis de la ciutat modelats en tres dimensions i l'usuari pot girar el pla i inclinar-lo per apreciar el volum de les construccions, així com veure com l'horitzó canvia el seu perfil.

stats