Dos desconeguts s'uneixen per captar els contrastos del parc natural de Yosemite

Amb la tècnica de 'time-lapse', dos joves dels EUA han unit esforços per capturar les meravelles del Parc Nacional de Yosemite, als EUA. El vídeo mostra les estacions de l'any en diferents moments del dia i en diversos punts del parc natural

Ara
1 min

BarcelonaDos joves que no es coneixien abans que el web de vídeos de qualitat Vimeo els fes coincidir, han produït un clip en time-lapse sobre el Parc Nacional de Yosemite, que s'ha convertit en un èxit viral a Internet.

Sheldon Neill i Delehanty Colin van començar a xerrar a través d'aquest web i se'ls va ocórrer una idea per utilitzar fotografies amb intervals de temps per seguir les estacions i els canvis al parc natural de Yosemite, als EUA. El que va començar com una simple idea, aviat va transformar-se en una "aventura", que han titulat "Projecte de Yosemite".

La parella ja està planejant una seqüela d'aquest vídeo. Els nous projectes podrien ser similars a les d'altres llocs. Al lloc web de Vimeo, els dos homes, ara grans amics afirmen que "aquest projecte representa una experiència increïble" per a ells.

A nivell tècnic, destaca l'ús que han fet de una càmera Canon 5D Mark II combinada amb lents Canon L i Zeiss CP.2.

stats