xarxes socials

Doncs no, no me'n “baig” de Twitter

Alejandro Sanz rectifica la seva decisió i anuncia que continuarà utilitzant la xarxa social de les piulades

Redacció
1 min
Piulada Alejandro Sanz

BarcelonaL'exili tuitaire d'Alejandro Sanz ha sigut un vist i no vist. Poques hores després que el cantant anunciés la seva retirada de la xarxa social, encès per l'allau de mofes rebudes per haver escrit "vuestra" amb "b", Sanz va rectificar la seva decisió.

A mitja tarda, el cantant va fer una piulada reconeixent el seu error ortogràfic: “Ho acabo de veure. És cert que he escrit “buestra” però el que volia escriure és “nuestra”. Minuts després escrivia un altre tuit donant les gràcies pel suport rebut: “A la meva gent, a la gent, als 'nuestr@s' us agraeixo tot l'afecte, tot el suport, tots els riures, tots els plors, les preguntes, les pessigolles, els sainets i els teatres... Segur que no em trauran de Twitter quatre envejosos però m'ho prendré amb més calma. Tinc altres coses a fer... Us estimo. Fins aviat".

El "fins aviat" va durar 5 hores. Desafiant els que l'havien criticat per fer un ús promocional de la desgràcia a Llorca, el cantant tornava a la xarxa social amb un altre missatge poètic en suport als damnificats: "Nit, no et posis dura, posa't maca i càlida, guarda't la negror, com si fossis el negatiu de la teva fotografia, que a Llorca hi ha persones que tenen fred".

stats