Gay de Liébana inaugura el nou curs del Tecnocampus

L'economista farà el dilluns 13 una conferència sobre l'actualitat econòmica en un acte a l'Auditori de la universitat

Bernat Vilaró
1 min

L'economista Josep Maria Gay de Liébana serà el protagonista de l'acte d'inauguració del curs acadèmic 2014-2015 del TecnoCampus de Mataró, que se celebrarà a l'Auditori de la universitat el proper dilluns 13 d'octubre a partir de les 12:30h.

Liébana abordarà en la seva conferència-lliçó inaugural el moment econòmic actual, els reptes de futur que cal superar, i el paper que han de jugar les institucions, tant públiques com privades, en la recuperació de la crisi.

Gay de Liébana, nascut a Barcelona el 6 de maig de 1953, és professor titular d'Economia Financera i Comptabilitat a la Universitat de Barcelona (UB) i també professor de l'Escola d'Administració d'Empreses.

La tasca docent la desenvolupa, al mateix temps, col·laborant amb diverses universitats de l'Estat espanyol, en qualitat de Professor Visitant i Convidat. A més, és Doctor en Ciències Econòmiques i Socials, en l'àrea de coneixement d'Economia Financera i Comptabilitat, i en Dret.

Les seves línies d'investigació abracen l'estudi comptable, econòmic i financer del futbol espanyol i europeu, així com d'altres disciplines esportives; entre d'altres anàlisis que posen l'accent en grans grups empresarials internacionals i espanyols.

Durant els últims anys, bona part dels seus estudis es focalitzen en les finances públiques espanyoles i l'economia espanyola i europea.

Si voleu assistir a l'acte entreu en aquest enllaç. I feu clic aquí per veure el cartell en PDF.

stats