La fundació Luces Solidarias organitza un concert solidari contra el fracàs escolar a Les Teules de Pals

La cantant i impulsora de l'entitat, Rocío Soler, oferirà un repertori de versions

Rocío Soler, cantant i impulsora de la fundació Luces Solidarias, oferirà un concert solidari l'11 d'agost a Les Teules de Pals i destinarà tota la recaptació al projecte Lucas, que impulsa la parròquia de Sant Mateu del barri de la Guineueta de Barcelona per lluitar contra el fracàs escolar i l’exclusió social. L'actuació està apadrinada pel professor i escriptor Leopoldo Abadía. 

El projecte Lucas busca oferir als pares un suport en la tasca educativa dels seus fills. Disposa d’un centre obert on quatre dies a la setmana s’ofereix a nens i adolescents del barri un reforç escolar a través de professors voluntaris que es converteixen en referents per als menors. Aquest curs han atès 32 alumnes i compten amb una llista d’espera d’alumnes que no poden atendre per falta de recursos econòmics i materials i també per falta de voluntaris. 

Rocío Soler actua acompanyada d’una banda de músics professionals formada al Liceu i a l’Esmuc i compta també amb la col·laboració d’artistes convidats. En aquesta ocasió oferirà un repertori variat que inclou temes dels Beatles, Queen, ABBA, Manuel Carrasco i Rosario, entre altres.

Amb aquest primer concert d’estiu a Les Teules de Pals esperen aconseguir la xifra de 15.000 euros amb la venda de les entrades a través dels webs 'www.lucesolidarias.com' i 'www.lesteules.com'.