ESPORT

Més de 5.500 escolars participaran en els Jocs Emporion

Més de 5.500 escolars de les comarques gironines participaran els dies 17, 18 i 19 de maig en els Jocs Emporion, que en aquesta edició se celebren a les comarques de la Cerdanya, la Garrotxa i el Ripollès i tanquen així un cicle en què les activitats dels Jocs han passat per totes vuit comarques de Girona, des de la primera edició a l’Alt Empordà. Els participants practicaran un gran nombre d’esports, com ara futbol 7, bàsquet, voleibol, natació, trobada atlètica, gimnàstica artística, gimnàstica rítmica, judo, hip-hop, patinatge, handbol o hoquei patins...

Les poblacions que acolliran algunes de les activitats programades durant aquesta edició dels Jocs Emporion són Alp, Besalú, Campdevànol, Camprodon, Llanars, Olot, Puigcerdà, Ribes de Freser, Ripoll i Sant Joan de les Abadesses.

L’objectiu d’aquesta cita esportiva, que té el suport de la Diputació de Girona, és promoure la cultura de l’esport entre la població i engrescar la gent a participar o a assistir a les activitats de promoció obertes a tothom. Els Jocs Emporion tenen un vessant competitiu i un de ludicoesportiu.

El divendres dia 17, entre altres activitats, hi haurà als Camps del Morrot d’Olot la Trobada Atlètica Escolar multiesportiva per a alumnes de cicle inicial de primària. A Llanars es convoca la Trobada de Gent Gran, amb una caminada fins a Camprodon. El dissabte, el pavelló d’esports d’Olot acollirà la final territorial de minibàsquet i també tindrà lloc la lliga territorial de hip-hop, entre d’altres. Per al diumenge s’ha programat futbol 7 per a persones amb discapacitat al camp municipal de Campdevànol i la fase final de la lliga territorial de gimnàstica rítmica. El campionat de natació es farà a Puigcerdà, i a Alp la competició de patinatge artístic.

El + vist

El + comentat