Comarques Gironines 04/08/2017

Detenen una parella de Lloret de Mar que feia servir el seu habitatge com a punt de venda de droga

La Guàrdia Civil i la policia local van trobar-hi gairebé mig quilo de marihuana i uns 30 grams d'estupefaents

Acn
1 min
La droga que la Guàrdia Civil i la Policia Local de Lloret de Mar van comissar als dos detinguts i els diners en efectiu

Lloret de MarEl dispositiu que ha permès atrapar la parella de Lloret de Mar que venia droga s'ha batejat com a operació Trilobita. La Guàrdia Civil i la policia local van començar a investigar els sospitosos al maig, després de rebre l'avís que la parella estava fent servir el seu habitatge per vendre droga.

Els agents van apostar-se a prop del domicili i van veure com constantment hi anava entrant i sortint gent. La Guàrdia Civil i la policia local van identificar algunes persones i van veure que tots consumien droga de manera habitual, cosa que els va refermar en les sospites.

A més, durant les vigilàncies, els agents també van comprovar que la parella, de nacionalitat espanyola, es desplaçava arreu de Lloret de Mar per contactar amb possibles compradors. Divendres de la setmana passada, la Guàrdia Civil i la policia local els van aturar, aprofitant que havien sortit del pis i pensant que deurien portar droga al damunt. Els van trobar 30 grams de cocaïna a sobre i, per això, els van detenir per un delicte contra la salut pública.

L'endemà a la tarda, els dos cossos van fer una entrada i registre al domicili de la parella. A dins hi van trobar 411 grams de cabdells de marihuana, 25 d'haixix, 1,8 de cocaïna i 2 de cristall. A més, també van comissar una pistola d'aire comprimit, 2.010 euros en efectiu i material divers per manipular i preparar la droga. El cas ha anat a parar ara a mans del jutjat d'instrucció número 2 de Blanes (Selva).

stats