Comarques Gironines 13/10/2016

L’AGE donarà la recaptació de la Desfilada Solidària a un projecte de les comarques gironines

Fins al 30 de novembre, poden presentar-se a la convocatòria entitats sense ànim de lucre i projectes socials, d’investigació o divulgació

Ara
1 min
Un grup de sòcies de l'AGE en una trobada celebrada l'estiu passat a Bamyoles

GironaL’Associació Gironina d’Empresàries (AGE) ha obert una convocatòria pública de concurs amb l’objectiu de donar el fons recaptat en la Desfilada Solidària AGE —a celebrar la primavera del 2017. La convocatòria —les bases es poden consultar a la web de l'AGE— s’adreça a entitats sense ànim de lucre amb activitat a les comarques gironines.

La data límit de presentació de projectes a la seu social de l’Associació (carrer Manel Bonmatí i Romaguera, 2 de Girona) és el 30 de novembre de 2016.

A partir d’aquesta data, un jurat format per Josefina Surina, coordinadora de la seu territorial de l'Institut Català de les Dones (ICD) a les comarques de Girona, Maria Rosa Terradellas, directora de la Càtedra de Responsabilitat Social de la Universitat de Girona, Xavier Albertí, director general de Joaquim Albertí SA, i representants de la Junta Directiva d’AGE realitzaran una valoració de les propostes a concurs. El projecte escollit es farà públic durant la primera quinzena de desembre de 2016.

Com apunta la presidenta de l’AGE, Maria Rosa Agustí, “un any més, des de l’AGE continuem refermant-nos en la nostra convicció de treballar i sumar esforços també en matèria social, en una convocatòria que enguany hem volgut obrir a aquells projectes solidaris que tinguin el seu origen i destí el territori”.

stats