MODEL SOCIALISTA
Crònica 26/02/2012

Navarro aposta per un pacte fiscal "que no generi frustracions"

Ara
1 min
El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ahir a Girona.

LLEIDAEl primer secretari del PSC, Pere Navarro, va assegurar ahir que la proposta de pacte fiscal que presentarà dimecres que ve serà "ambiciosa en ingressos" i tractarà de no "generar frustracions per al poble català". Navarro defensarà d'aquí quatre dies un model de finançament propi en una conferència que serà introduïda per Antoni Castells, conseller d'Economia durant els dos tripartits i arquitecte de l'última millora del model de finançament català de l'any 2009.

El primer secretari del PSC va fer aquestes consideracions en la inauguració del congrés de la federació gironina del partit, que va entronitzar Juli Fernández, alcalde de Palafrugell i candidat de l'aparell, com a nou líder del partit a les comarques de Girona. Fernández, que es va imposar al candidat afí a Pia Bosch -cap de llista dels socialistes a la capital gironina-, compta amb Joaquim Nadal per presidir la federació del PSC a Girona.

Un guió diferent es va seguir a les comarques de Lleida, on Àngel Ros es va imposar a Òscar Ordeig, regidor de la Seu d'Urgell que tenia el suport de l'aparell regional del partit, encapçalat per Teresa Cunillera i Joaquim Llena.

stats