Arts Escèniques

Abel Folk es recupera d'una pneumònia després de suspendre la reestrena de 'L'última trobada'

Queden anul·lades totes les funcions durant la Setmana Santa

L'actor Abel Folk està ingressat a l'hospital recuperant-se d'una pneumònia. Folk, director i protagonista de 'L'última trobada' –espectacle que ahir es reestrenava a  La Villarroel després de l'èxit que va obtenir al Teatre Romea a principis de temporada–, va haver d'aturar la funció per indisposició.

El propi actor va ser qui, enmig de l'obra, es va disculpar amb el públic i va anunciar que no podia continuar. Feia dies que tenia febre alta, però es resistia a cancel·lar la reestrena de l'obra. Finalment, va retirar-se al camerino, on es va desmaiar. Llavors que es van viure moments de tensió al teatre; però a la sala hi havia un metge i va arribar tot seguit una ambulància. L'actor va sortir de La Villarroel recuperat de la lipotímia. Passarà 48 hores hospitalitzat.

Segons la productora Focus, les funcions de l'obra no es reprendran fins que es recuperi l'actor. De moment, s'han cancel·lat les funcions de Setmana Santa i es podrien reprendre el dimecres 8 d'abril.

Segons ha anunciat Folk mateix via twitter, està recuperant-se favorablement.

' L'última trobada' es va estrenar al Romea a l'octubre –en la primera etapa acompanyava Abel Folk i Jordi Brau l'actriu Rosa Novell, en la que va ser la seva darrera aparició a escena; ara interpreta el paper Anna Barrachina–. És un text basat en la novel·la homònima de Sándor Márai que explica la història de dos antics amics que es retroben després de 41 anys per resoldre un secret que hi ha entre ells.